İYİ Parti Malatya İl Başkanı Av. Emircan Eren’den İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Av. Emircan Eren’den İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Av. Emircan Eren, 2025-2026 İlköğretim Haftası’nın öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olmasını diledi.
Başkan Eren mesajında, ilköğretimin bireylerin hayatında taşıdığı öneme dikkat çekerek şunları kaydetti:
“İlköğretim, çocuklarımızın hayata hazırlanmasında atılan en temel adımdır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın çağdaş, bilimsel ve milli değerler ışığında eğitim alması, ülkemizin yarınlarını güvence altına alacaktır. Bu süreçte en büyük görev, fedakârca emek veren öğretmenlerimize ve eğitim camiasına düşmektedir.”
Eren, eğitimin yalnızca bilgi aktarımı olmadığını, aynı zamanda bireylerin kişilik gelişimini, sosyal becerilerini ve değerler sistemini şekillendiren bir süreç olduğunu belirtti. Öğrencilerin, ailelerin ve öğretmenlerin uyum içerisinde hareket etmesinin başarının anahtarı olduğunun altını çizdi.
Mesajının devamında, Malatya özelinde eğitimin gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Başkan Eren şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, bilimsel eğitimden ödün vermeyen, yenilikçi ve özgür düşünen nesiller yetiştirmek en büyük gayemizdir. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı, her çocuğumuzun eşit şartlarda öğrenim gördüğü bir Türkiye hedefiyle çalışıyoruz. Bu vesileyle, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılının ülkemize, milletimize, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
#İlköğretimHaftası #İYİParti #EmircanEren #Malatya #Eğitim #Öğretmenler #2025EğitimYılı #BaşarıMesajı