03.11.2025 - MalatyaSiyaset.com Malatya'nın Güçlü Sesi

Başkan Alper Karakurt’tan Anlamlı Destek: Organlarını Bağışladı

Başkan Alper Karakurt’tan Anlamlı Destek: Organlarını Bağışladı

Başkan Alper Karakurt’tan Anlamlı Destek: Organlarını Bağışladı

3–9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan organ bağış standı, anlamlı bir ziyarete sahne oldu. Yeşilyurt İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Karakurt, standı ziyaret ederek organ bağışında bulundu.

Karakurt, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, organ bağışının bir insanın yaşamına umut olabileceğini vurguladı. “Bir hayatı yeniden başlatabilmek, bir insana nefes olabilmek en büyük insanlık görevlerimizden biridir. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını diliyorum” diyen Karakurt, organ bağışının hem bireysel hem de toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti.

Hastane yetkilileri, Başkan Karakurt’a duyarlılığından ötürü teşekkür ederek, bu tür örnek davranışların toplumda organ bağışına yönelik farkındalık oluşturduğunu belirtti.

Organ Bağışı Haftası boyunca Malatya genelinde benzer etkinliklerin düzenleneceği, vatandaşların hastanelerdeki stantlardan kolayca bilgi alıp organ bağışı yapabilecekleri ifade edildi.

#OrganBağışıHaftası #Malatya #AlperKarakurt #İYİPartiYeşilyurt #BirHayatKurtar #Farkındalık #OrganBağışı #İyilikBulaşıcıdır

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın